Kampanyayı başlayan TOKİ sakinleri, “Site sakinleri olarak verdiğimizi aidatların karşılığında hak ettikleri hizmeti alamağımızdan, Boğaziçi geçici yönetimi tarafından yapılan bütün engellemelere rağmen  kendi aramızda toplanarak “İmza Kampanyası” başlattık.

27 Nisan 2013 Cumartesi günü Yalova Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü nezdinde gerekli bilgilendirme ve izinler alınarak, Rahmi Üstel Caddesi üzerinde Yalova Alışveriş Merkezi yanında imza toplama standı açılmıştır.  Site sakinleri tarafından yoğun bir ilgi ve destek verilerek, şimdiden yüzlerce imza toplanmıştır. Site Yönetim Planına göre İki yıl da bir Haziran ayında toplanması gereken Kat Malikleri Kurulu  bu güne kadar h iç toplanmamıştır.

8 Mayıs 2013 Pazar gününe kadar imza toplama işlemi bitirilerek T.C. Başbakanlık TOKİ Başkanlığına, gönderilecektir. Site Yönetim Planı gereği Kat Malikleri Kurulu  en geç  2013 Haziran ayı içerisinde toplanması sağlanacaktır. Eğitim-öğretim yılı bitmeden  ve  Site sakinlerinin  yaz tatiline gitmesinden önce işlemlerin kısa sürede bitirilmesi planlanmaktadır.

İmza kampanyasının başarıyla bitirilmesini müteakip,  Kat Malikleri Kurulu Tarafından  yeni site yönetimi seçilecektir, Başbakanlık Toki Başkanlığı gözetiminde Bağaziçi AŞ Geçici Yönetiminden devir teslim işlemleri yapılacaktır. Haberi olmayan site sakinlerimizin Stand’a gelerek gerekli desteği vermelerini talep ediyoruz” dediler.
Editör: TE Bilişim