Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban ve Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel Safran Köyü'nde sürdürülen yol yapım çalışmalarını incelediler.
İl Özel İdaresi tarafından köylerde sürdürülen yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda Safran Köyü Sağlık Ocağı'na ulaşımın yoldaki bozukluk nedeniyle sağlanamaması nedeniyle kolları sıvayan ekipler bu yolun parke taşla kaplanması ve kaldırımlarının da yeniden yapımı çalışmalarına başladılar. Çalışmaları yerinde incelemek için köye gelen Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban ve İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel'i Safran Köyü Muhtarı Mehmet Göksel karşıladı. Birlikte köydeki çalışmaları inceleyen Abban ve Demirel ekiplerden bilgiler aldılar. Ulaşımın kaliteli ve kesintisiz sürdürülmesini önemsediklerini dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, "Eğer bir yere ulaşılamıyorsa onun hiç bir anlamı kalmıyor. Safran Köyümüzde bir sağlık ocağımız var ancak vatandaşlar yoldaki bozulmalar nedeniyle buraya ulaşmakta güçlük çekiyorlar. Bizde bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak adına hemen çalışmalara başladık. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan çalışmalarla vatandaşlarımız sağlık ocağına bundan sonra rahatça ulaşabilecekler" diye konuştu.

Safran Köyü Muhtarı Mehmet Göksel ise Yalova Valiliğine teşekkür ederek, "Köyümüzün yolları büyük oranda asfalt, köyümüzün sağlık ocağına ulaşımı sağlayan yolda bozukluk vardı, o da artık ortadan kaldırılıyor. Yalova Valiliğimize ve İl Genel Meclisimizin üyelerine teşekkür ediyoruz" dedi. 

Editör: TE Bilişim