İl Afet ve Acil Durum Müdürü Aziz Aksoy, kurum için yapılacak yeni hizmet binasının Kalkınma Bakanlığı tarafından 2016 yılı yatırım programına alındığını söyledi.
Yalova’da 2015 yılı mart ayında göreve başlayan Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürü Aziz Aksoy, bugüne kadar reorganizasyon ve kurumsallaşma çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, “Sıra kurumumuzun fiziki şartlarını düzeltmeye geldi. Bu konuda da sevindirici bir gelişme var. Kalkınma Bakanlığı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü hizmet binasını 2016 yılı yatırım programına aldı” dedi.
Müdürlüğün reorganizasyon ve kurumsallaşma çalışmaları yanında fiziki şartlarının da iyileştirilmesine ihtiyaç  olduğuna dikkat çeken Yalova İl Afet ve Acil Durumu Müdürü Aziz Aksoy, “ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan binaya kavuşması için gerekli girişimlerde bulunuldu. Bu  kapsamda  Kalkınma Bakanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü hizmet binası yapımını 2016 yılı programına aldı. Göreve geldiğimizden bu yana reorganizasyon çalışmaları ile kurumsal yapıyı yeniden düzenlemeye çalıştık. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü olarak kurumsal yapı oluşturma anlamında çalışmalarımızı tamamladık. Bundan sonraki süreçte ise önemli deprem faylarının ortasında bulunan Yalova’da depreme hazırlıklı olmak için eğitim çalışmalarına ağırlık vereceğiz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim