23 Haziran ve 30 Haziran tarihlerinde Maşukiye’de yaklaşık 600 kişilik yoğun katılımla gerçekleştirilen piknik, Ak-Kim çalışanlarının oluşturduğu Ak-Kim Sosyal Etkinlikler Kulübü (ASEK) tarafından organize edildi.

 

 

Her yıl düzenlenen geleneksel Ak-Kim pikniğinde çalışanlar aileleriyle birlikte güzel bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşarken, açık havada eğlenceli vakit geçirmenin de tadını çıkardı.

 

Çocuklar ve yetişkinler için ayrı animatörler eşliğinde dev langırt, ıslak hedef, su transferi, halat çekme gibi motivasyon ve birlikteliği artıran oyunların oynandığı piknikte, çalışanlar yorgunluklarını atarken, çocuklarıyla da birlikte keyifli vakit geçirdiler.

 

600 bin ton üretim kapasitesi ve 300 bin metrekare alana yayılmış, Yalova’da iki, Çerkezköy’de bir olmak üzere üç fabrikasıyla faaliyet gösteren Ak-Kim’in Genel Müdürü Fatih Tanverdi; “Türkiye’nin öncü kimyasal madde üreticisi Ak-Kim olarak; insana değer veren, katılımcılığın ve yaratıcılığın özendirildiği bir yönetim sistemi uyguluyoruz. Belirli aralıklarla çalışanlarımız ve ailelerinin birlikte vakit geçirmesine katkıda bulunan sosyal etkinlikler düzenliyor ve bu konuda çalışan ASEK’i yürekten destekliyoruz. Pikniğimize yoğun katılım gösteren ve hep birlikte vakit geçirmenin güzelliğinin altını bir kez daha çizen tüm Ak-Kim çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ak-Kim Sosyal Etkinlikler Kulübü’nün organize ettiği piknik, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

 

Editör: TE Bilişim