Aksa Akrilik, Açık Kapı Ziyaretleri kapsamında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Aksa Akrilik‘in tüm paydaşlarına şeffaflık ilkesi kapsamında düzenlediği “Açık Kapı Ziyaretleri” devam ediyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme Bilimleri Kulubü öğrencileri, Açık Kapı Ziyaretleri kapsamında Aksa Akrilik’in üretim sürecini yakından inceledi.
Aksa Akrilik, uzun yıllardır tüm paydaşlarına şeffaflık ilkesi kapsamında kapılarını açıyor ve öğrencilerin Aksa’yı ziyaret ederek yerinde bilgi almasını sağlıyor. 1 Kasım 2016 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme Bilimleri Kulubü öğrencileri Aksa Akrilik üretim tesislerini ziyaret etti.  Aksa’yı ziyarete gelen öğrenciler saha gezisi öncesinde Aksa Akrilik tanıtım sunumunu Raif Dinçkök Salonu’nda dinledi, ardından uzman mühendisler eşliğinde göz ünitesi, laboratuvar, elyaf çekim ve tekstil sahalarını gezerek detaylı bilgiler aldı.
Öğrenciler, Aksa’nın üretim sürecinin büyük bir kısmınının sürekli olarak takip ve kontrol edildiği Göz Ünitesi’nin ardından, yüksek teknolojiye sahip altyapısı ile dikkat çeken Aksa Merkez Laboratuvarlarını gezdiler. Aksa’nın farklı kullanım alanlarına yönelik (triko, halı, kumaş vb.) ürün çeşitliliğinin sağlandığı birim olan Elyaf Çekim Ünitesi’nin ardından ise, Tekstil Direktörlüğü bünyesindeki Boyahane, Tops ve Kesim İşletmelerini ziyaret ettiler.
Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri Aksa Akrilik tesislerini ziyaret ederek akrilik elyaf üretimini yerinde gözlemleme fırsatını yakaladı. Ayrıca, ziyaret sırasında merak ettikleri soruları sorarak akrilik elyaf üretimi ve işletme süreçleri ile ilgili bilgi sahibi oldu.

Editör: TE Bilişim