Aksa Akrilik, şeffaflık ilkesi çerçevesince üretim sahasında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. “Açık Kapı Ziyaretleri”ni sürdüren Aksa Akrilik, İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Lisans Programı öğrencilerine kapılarını açtı.
Aksa Akrilik, paydaşlarına şeffaflık ilkesi çerçevesince düzenlediği “Açık Kapı Ziyaretleri”nde, bu kez İstanbul Teknik Üniversitesi’nden 30 kişilik öğrenci grubunu üretim tesislerinde ağırladı. Öğrenciler, ziyarette üretim tesislerini yerinde gözlemleme ve konunun uzmanlarına sorular yönelterek üretimin işleyişi hakkında daha detaylı bilgi edinme fırsatını yakaladı.
Aksa Akrilik tanıtım sunumunu, Üretim Müdürlüğü Tops ve Kesim Ünitesi’nden Uzman Mühendis Gamze Bağlar gerçekleştirerek öğrencilerin üretim süreci hakkındaki sorularını cevapladı. Tekstil sahası gezisi sırasında ise öğrencilere yine Gamze Bağlar ve Üretim Müdürlüğü Tops ve Kesim Ünitesi’nden Mühendis Doğan Göktaş eşlik etti.
Tekstil Bölümü öğrencileri, ziyaret sırasında; Tekstil sahalarını detaylı olarak gezerek uzmanlara merak ettikleri soruları sorma ve akrilik elyaf üretimi ile ilgili son gelişmelerden haberdar olma fırsatını buldu.

Editör: TE Bilişim