Altınova Belediyesi ilçe halkının spor yapacağı semt sahalarının temelini törenle attı. Törende ilçeye kazandırılan ve temizlik alanında kullanılacak olan iş makineleri de hizmete girdi.
Altınova Belediyesi ilçenin 7 mahallesinde yapılacak olan semt sahalarının temelini düzenlenen geniş katılımlı bir törenle attı. Törene Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Törenin açılış konuşmasını Altınova Belediye Başkanı Metin Oral yaptı. Oral, "Halkımızın, özellikle de gençlerimizin rahatça spor yapabilecekleri alanların oluşturulmasını çok önemsiyoruz. Bugün 7 adet semt sahasının temelini atıyoruz. Bu sahalar sayesinde vatandaşlarımız artık gönüllerince spor yapma imkanına bulacaklar. Diğer yandan ilçemizin temizlik çalışmalarında kullanılacak araçlarımızda bugün hizmete giriyor. İlçemizde temizlik çalışmalarını bundan böyle daha hızlı, geniş alanda ve kapsamlı yürütme imkanına kavuşuyoruz" dedi.
Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'de yaptıkları konuşmalarda Ak Partili belediyelerin hizmet anlayışı ve kalitesinden övgü ile bahsederek, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral'ı kutladılar. Ardından 7 adet semt sahasının temeline ilk harcı koyan butona Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral,  Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel birlikte bastılar. Dualar eşliğinde ilk harcın temele konulması esnasında kurbanlar da kesildi. Hizmet araçları ise ilçede korna çalarak tur attı. 

Editör: TE Bilişim