Bu sezon 2 kulvarda mücadele edecek temsilcimiz Derince Belediyespor karşısında 90 dakika boyunca ortaya koyduğu futbolla vasatı geçemezken gol yollarında ki sıkıntısı göze çarptı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona ererken ikinci yarıda genç bir kadro ile mücadele eden Altınova Belediyespor 69. Dakikada Nurullah’ın golüne engel olamayınca mücadeleyi 1-0 kaybetti.

Yalova Atatürk Stadyumu’ndaki mücadeleye iki takım da atak futbol sergileyerek başladılar. kanatları kullanan iki ekipte birbirlerinin kalelerinde etkili olmaya çalıştılar.

Karşılaşmada  dakikalar 8’i gösterdiğinde Altınova Belediyespor’un tecrübeli kaptanı İlker Baş, rakip ceza sahası sağ çaprazından serbest vuruş kullandı. Rüzgarın da etkisiyle doğrudan kaleye yönelen topa kaleci parmaklarının ucuyla uzandı ve ardından meşin yuvarlak, direkte patladı. Dönen topu Derince Belediyespor defansı tehlikeyi uzaklaştırdı. İlk yarının kalan bölümlerinde her iki takımda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyince ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Altınova Belediyespor gençlerden oluşan kadrosu ile sahada yer aldı.

Karşılaşmada dakikalar 69’u gösterdiğinde soldan gelişen Derince atağında ceza sahasına ortalanan topa çok iyi yükselen Nurullah, altı pas çizgisi üzerinden nefis kafa vuruşuyla konuk ekibi 1-0 öne geçirdi. Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Derince Belediyespor, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.
Editör: TE Bilişim