Bir dönem adı, "Ölüm Yolu"na çıkan Atatürk Bulvarı bir ay ara ile 2 trafik kazasına sahne oldu. Kazalarda toplam 3 kişi hayatını kaybetti. Bir anne ve kızın hayatına mal olan ve üst son kaza ise üst karayollarının bulvar üzerinde gerekli önlemleri almadığı tepkisine neden oldu.
Yalova’da karşıdan karşıya geçmek isteyen anne ve kıza minibüs çarptı. Kazada anne ile kızı hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Yalova Kocaeli Yolu Atatürk Bulvarı üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne Gülsüm Öztürk (83) ile kızı Sabriye Öztürk’e (47) Kocaeli istikametinden Yalova’ya gelen E.S.D. (26) tarafından kullanılan 77 BA 896 plakalı minibüs feci şekilde çarptı. Çarpanın etkisi ile yola savrulan anne ile kızı olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazaya karışan minibüs şoförü E.S.D. polis tarafından gözaltına alındı. Kaza sebebiyle Yalova Kocaeli yolu Atatürk  Bulvarı’nda uzun kuyruklar oluştu. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

1 ay ara ile 2 kaza
Adı bir dönem, "Ölüm Yolu"na çıkan Atatürk Bulvarı bir ay ara ile 2 ayrı ölümlü trafik kazasına ev sahipliği yaptı. Bir birinden 200 metre ara ile meydana gelen 2 kazada toplamda 3 kişi can verdi. Bulvarda yolun karşıdan karşıya geçişi engelleyecek bir önlem alınmaması kazalara adeta davetiye çıkartan ilk etken. Diğer bir etken ise üst geçitleri özellikle engelli ve yaşlıların kullanmasına imkan tanıyacak bir düzeneğin düşünülmemiş olmaması. Üst geçitlere engellilerin ve yaşlıların kolaylıkla kullanabilecekleri bir asansör konulması gündeme gelmiş ancak ardından unutulmuştu. Yaşanan son kazada 83 yaşındaki bir anne ile 47 yaşındaki kızının üst geçidi kullanmayıp yolu yürüyerek geçmek istemesinin altında yatan en temel etken ise yaşlıların üst geçitleri kullanmasını güçleştiren bu engellerin olduğu düşünülüyor. Bu anlamda Karayollarının gerekli çalışmaları başlatmasını isteyen Yalovalılar, bulvarın yeniden ölüm yoluna dönüşmesini istemediklerini vurguluyorlar. 

Editör: TE Bilişim