Yalova Belediyesi tarafından Bahane Kafe’de düzenlenen toplantıda ilde ki esnaf odalarının başkanları ve yöneticileri Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile bir araya geldiler. Toplantıya katılan tüm oda başkanlarını tek tek selamlayan Salman ardından konuklarına hitap etti. Seçildiği günden bugüne kadar Yalova Belediyesi çatısı altında ne gibi çalışmalar yaptığı ve hizmetler ürettiğini anlatan Salman bu çalışma ve hizmetlere yönelik oda başkanlarından gelen soruları da yanıtladı.

Yeni dönem projeleri hakkında da konuklarına bilgiler aktaran Salman, “Biz göreve gelirken söyledik. Bu ili hep birlikte yöneteceğiz dedik. Ben bu süreçte esnaf odalarımızla her zaman diyalog içerisinde oldum. Esnafları da ilgilendireceğini düşündüğüm her çalışmada sizlerle istişarede bulundum. Bu durum yeniden belediye başkanı seçildiğimde de değişmeyecek” dedi.
Esnaf odalarının ilin ekonomisi açısından üstlendiği görevin önemine de değinen Salman, “Esnaf odaları esnafımızın gözü, kulağı en önemlisi sesidir. Sizler esnafımızın halini görür, onları dinler ve esnafın halini, ihtiyaçlarını, önerilerini ve taleplerini bizlere anlatırsınız. Sizlerden gelen hiçbir öneri ve talebe bugüne kadar kulağımı tıkamadım. Bundan sonra da tıkamayacağım. Sizler çok önemli bir görev üstleniyorsunuz. Ben de sizin esnafımız için yaptığınız her çalışmaya saygı duyuyor sizlerin yanında olmaya özen gösteriyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim