Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Anadolu Kalkınma Vakfı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Müdürü Serter Tülüoğlu, Anadolu Kalkınma Vakfı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Müdür Yardımcısı Mehmet Abat Melikoğlu ile beraber Başkan Koçal’ı ziyaret eden çocuklar, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal ile sohbet ettiler.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri Ali Eren Ülger, Melisa İnan ve Meryem Aydoğmuş; Okul Müdürü Zekai Pirimoğlu ve Sınıf Öğretmeni Mukaddes Sipahi ile birlikte Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ı ziyaret ettiler. Minik öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Koçal, öğrencilerin sorularını yanıtladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuk tiyatrosunu hayata geçirmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a, öğrenciler okullarının fiziki durumuna katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Kente hizmet etmenin insanlara hizmet etmek olduğunu ifade eden Başkan Koçal; “Bu kentin insanları içerisinde çocuklarımız da yer alıyor. Çocuk tiyatrosu gibi bir hizmeti onlara kazandırdığımız için mutluyuz. Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

KARANFİL EV KREŞLERİNDEKİ ÇOCUKLARDAN BAŞKAN KOÇAL’A ÖZEL HEDİYE

Yalova Belediyesi Karanfil Evleri’nde bulunan kreşlerinde eğitim gören çocuklar da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğretmenleriyle beraber Başkan Yakup Koçal’ı ziyaret ettiler.

23 Nisan şiirini Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a okuyan minikler, el izlerinin yer aldığı özel tişörtü Başkan Koçal’a hediye ettiler. Güzel hediyeden dolayı çocuklara teşekkür eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, minik öğrencilerin bayramını kutladı.


Editör: TE Bilişim