Dağdeviren, “Öncelikle Derneğimizin amacı gereği maddi durumu iyi olmayan aileler tarafımızdan tespit edilerek imkanlarımız ölçüsünde kendilerine çeşitli yardımlarda bulunuyoruz ve bulunmaya devam edeceğiz.Mahallemiz yaklaşık 10 bine yakın nüfusu ile kozmopolit yapıya sahip bir yerdir. Mahallemizde maddi durumu yetersiz olan birçok aile bulunmaktadır. Dernek olarak sosyal sorumluluk içersindeüzerimize düşeni yapmaya çalışmaktayız.

Derneğimiz 3 Haziran 2012 tarihinde yapılan Muhtarlık seçiminden sonra kurulmuş  2 aylık yeni bir dernek olup bugüne kadar mahalle ile ilgili doküman çalışması ve gelecekteki süreçte uygulanacak projeler  üzerinde çalışılmıştır.Ramazan ayı içersinde temin ettiğimiz yardımlar ve derneğimizin aracılığı ile toparlanan fitre ve zeketlar ile 200  aileye ulaşılarak yardımlarda bulunulmuştur.Öncelikle yardımlar konusunda yanımızda olan kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz.
 Önümüzdeki günlerde çeşitli konferans ve toplantılarla mahallemizin gelişimi için dernek olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Editör: TE Bilişim