Vali Civelek Huzurevinde yaşlılarla bir araya geldi

Bayramlaşma programının ardından Vali Civelek beraberindeki heyetle birlikte Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezin ve çocuk yuvasında kalan yaşlılar ve çocukları  ziyaret ederek onlarla tek tek ilgilendi sohbet etti.

Gerek toplumda ve gerekse huzurevinde yaşayan ileri yaştaki vatandaşlarımızın huzurunun, mutluluğunun önemli olduğunu, el üstünde tutulmasının gerekliliğini ifade eden Vali Civelek, “Sizlerin huzur ve mutluluğu bizim en öncelikli görevimizdir. Sizlere  sunulacak imkanları arttırmak için çalışmalarımızı ciddiyetle sürdürüyoruz. Çınarcık Huzurevimizin yapımı devam ediyor. Bakanlıkla yaptığımız görüşmelerle ihtiyaç olan ödeneği temin ettik. En kısa sürede huzurevimizi hizmete sunmak istiyoruz.” dedi.

Jandarma ve Emniyet’i ziyaret etti

Ardından Anadolu Kalkınma Vakfı Çocuk Yuvası ve Milli Piyango Rehabilitasyon Merkezinde kalan çocuklar ziyaret edildi. Vali Civelek çocukların hazırladığı gösterileri izledi ve onlara çeşitli hediyeler verdi. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Civelek, “Bu bayramı huzur ve güven içinde geçirebiliyorsak, bu Jandarmamız ve İl Emniyet Müdürlüğü personelimiz sayesindedir. Komutanımıza, Emniyet Müdürümüze, güvenlik birimlerimize fedakar ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum.”dedi. Program kapsamında, Vali Civelek beraberinde Vali yardımcısı, İl Jandarma Komutanı,İl Emniyet Müdürü ve diğer ilgililerle birlikte ,aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini, ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim