Ramazan Bayramında sıcak havanın da etkisi ile plajlar adeta doldu taştı. Soluğu plajlarda alan vatandaşlar adeta çifte bayram yaptı. 
Sıcak havadan bunalan Yalovalılar ve tatilciler soluğu plajlarda aldı. Sıcak hava nemle birleşince adeta nefes almak bile zorlaşınca Yalovalılar da çareyi denizin serin sularında buldu.Yalova merkezde bulunan Akasya Plajı başta olmak üzere, halkın ağırlıklı olarak tercih ettikleri plajların başında gelen Araştırma ve Tigem plajları da adeta doldu taştı. Ramazanda boşalan plajlar sıcak havanın  ve tatilin de etkisi ile tekrar şenlendi. Sıcak havada adeta nefes almanın bile zorlaştığını ve şehir içinde serinlemek için en yakın plajları tercih ettiklerini belirten vatandaşlar, “Bayramla birlikte artan sıcaklık ve nemden dolayı nefes alamaz hale geldik. Hal böyle olunca da bir nebze de olsa serinlemek ve deniz havası almak için değişmez adres plajlar oluyor.Yalovalılar olarak deniz kenarında bulunan bir kentte yaşadığımız için kendimizi şanslı buluyoruz” dediler.
Çınarcık plajlarında yoğunluk yaşandı
Öte yandan ilin en önemli tatil noktalarından birisi de bayramı yoğun geçirdi. Sahile akın eden vatandaşlar denizin ve havanın tadını çıkardılar. Sahillerde yoğunluğun yaşandığı ilçede esnafın yüzü de güldü. Sezonun artık resmen başladığını dile getiren esnaflar sahillerdeki doluluğun ise bunun en somut ispatı olduğunu dile getirdiler. 
Editör: TE Bilişim