Belediye Başkanları Subaşı Beldesi’nde bir araya geldi.İl Başkanı Öztabak’ın başkanlığında bir araya gelen Belediye Başkanları yaşadıkları sıkıntıları, talep ve önerileri gündeme getirdiler.
Ak Parti Yalova İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Başkanlığı Aralık ayı olağan belediye başkanları danışma toplantısı Subaşı’nda gerçekleştirildi. Ak Partili il, ilçe ve belediye başkanları Ak Parti Yalova İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen olağan danışma toplantısında bir araya geldiler. Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ın başkanlık ettiği toplantıda belediye başkanları tek tek söz alarak sorumluluk alanlarında gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler. Belediye olarak yaşadıkları sıkıntılar, talepler ve önerilerinde gündeme getirildiği toplantıda belediye başkanlarına seslenen Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Bizler hizmet endeksli bir politika güdüyoruz. Tek amacımız halkımıza hak ettiği hizmeti verebilmek. Halkımızın bize bu görevi, onlara hizmetkar olmamız için verdiğinin bilinci ile hareket ediyoruz. Bugüne kadar Ak Parti'nin hizmet farkını görev aldığımız her yerde gösterdik. Bundan sonra da göstereceğiz. Sizlerden var gücünüzle halkımıza hizmet için çalışmanızı istiyorum. Anakara'da takıldığınız bir nokta olursa, gerek milletvekilimiz Fikri Demirel ve gerekse ben burada da elimizden gelen desteği sağlayacağız" dedi. 
Toplantıya ev sahipliği yapan Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz,Altınova Belediye Başkanı Metin Oral,Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar,Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek ve Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan,Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer,Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü,Termal İlçe Başkanı Sinan Acar,katıldı. Toplantıda görüş alışverişinde de bulunan  Belediye Başkanları ortak çalışmalarla ilgili de konuştular. 

Editör: TE Bilişim