Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz gazetemizi ziyaret etti. Belediye Başkanı Yılmaz belediyeyi aldıkları günden bugüne kadar %50 borcunun ödendiğini dile getirdi.
Yalova Gazetesi'ni ziyaret eden Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, beldedeki çalışmalarla ilgili olarak gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Uğur Tezcan'a bilgi aktardı. Görevi devraldıkları günden beri halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Yılmaz geçen sürede beldenin ihtiyacı olan bir çok yatırım ve hizmetin devreye sokulduğunu belirtti. Belediyenin daha iyi bir hizmet üretmesi için borç yükünün azaltılması gerektiğine inandığının altını çizen Yılmaz bu anlamda borçların ödenmesi için kalıcı adımlar atıldığını söyledi. Belediye başkanlığı görevini devraldıktan bu güne kadar borcun %50'lik bölümünün ödendiğini vurgulayan Yılmaz, "Bunu yaparken ne arsa sattık, ne de kredi aldık. Belediyemizin gelirleri ile ve yapılan gelir gider planlaması ile borçların yarısını ödedik. Hedefimiz borçsun bir belediye oluşturmak" dedi.
"Araç parkını yeniledik"
Belediye Başkanı seçildiğinde hizmet aracı bulmakta dahi zorlandığını söyleyen Yılmaz, "Belediye araç parkında 1966 model araçlar bile vardı. Bir çok araç ömrünü tamamlamış, bazıları hiç çalışmıyordu. Araç parkımızı yeniledik. Bu araçları belediyemize kazandırmamızla birlikte hizmet kalitesinde de ciddi bir artış yaşandı" diye konuştu.
"Çocuklara ve gençleri de unutmadık"
Subaşı Beldesinde yaşayan çocuklara yönelik yaptığı hizmetlerden büyük bir haz aldığını da belirten Yılmaz, "Göreve geldiğimde beldeyi gezdim. Çocuk parklarının durumunu gördüğümde gözlerime inanamadım. Çok kötü durumdaydılar. Kendi çocuğumu oynatamayacağım bir parkta belde halkımızın çocuklarını da oynatmayacağım diye söz verdim. O günden sonra beldemizde bir çok çocuk parkı, oyun alanları yapıldı. Bu parklarda huzur ve güven içerisinde oynayan çocukları gördüğümde çok mutlu oluyorum. Belki de en çok haz aldığım hizmet çocuklarımıza yapılan hizmetler. Gençlerimiz için de modern bir spor ve fitness salonu yaptık. Gençlerimiz burada rahatça spor yapıyorlar.  Elbette bizler, yıl ve altyapı çalışmalarını yapacağız ama toplumun her kesimine yönelik çalışmaları diğer çalışmaların arkasında bırakmayacağız. Biz bu bilinçle hizmet üretiyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza ve yaşlılarımıza yönelik hizmetleri de bir bir hayata geçiriyoruz" dedi. 

Editör: TE Bilişim