1 Eylül 2022 Perşembe günü saat 15:00’de Yalova Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek olan meclisin gündemi şu şekilde oluştu;

1. Açılış ve yoklama, bir önceki Meclis Toplantısına ait kararların okunması

2. Bahçelievler Mahallesi, 1372 ada, 65 parselde yapılan imar planı değişikline, Mimarlar Odası itirazımın görüşülmesi ile ilgili, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi.

3. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün talebi ile, "Belediye Hizmet Alan olarak planı olan Bağlarbaşı Mahallesi, 692 ada, 3 parselin "Üniversite Alam" olarak düzenlenmesine ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi.

4. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün talebi ile, Kazimiye Köyü, 185 ada 23 parsel sayılı taşınmazın bulunduğu alanda plan değişikliği yapılmasına ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi.

5. 11 Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi ile, Bağlarbaşı Mahallesi, 854, 1 parselde ve Fevziçakmak Mahallesi, 1830 ada, 4 parselde planlı olan okul alanlarının ne mesafelerinin yeniden düzenlenmesine ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi.

6. İsim verme ile ilgili teklifin görüşülmesi.

7. İlimiz, Merkez İlçe, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ada 2441 sayılı adanın tarafındaki park alanının üzerinde tek katlı bina bulunan taşınmaz mal, engelli bireylere hizmet sunmak ve gündüz hizmet merkezi olarak kullanılmak üzere, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne 5 yıl süreli ücretsiz tahsisi yapılmış olup binanın tahsis süresinin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün talebine istinaden 10 yıla çıkarılması ile ilgili Emlak ve Istimlak Müdürlüğünün teklifi.

8. Mülkiyeti Belediyemize ait İlimiz Merkez Gaziosmanpaşa Mahallesi ada 1019, parsel 39 sayılı 244,30 m2 taşınmaz malın, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin e fıkrası gereğince ihale edilerek satışının yapılması ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi. 9. İlimiz Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi ada 1849, parsel 9 sayılı 387,90 m2 taşınmaz malın, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin e fıkrası gereğince ihale edilerek satışının yapılması ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi.

10. İlimiz, Merkez İlçe, Süleymanbey Mahallesi İdo İskelesi karşısında bet satış yerlerinin yanında bulunan yer, 5393 sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesinin d fıkrası gereğince, 11 Milli Eğitim Müdürlüğü'ne TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çiçek Satış noktası olarak kullanılmak üzere 02/06/2017 tarihli protokolle 5 yıl süre ile tahsis edilmiş olup, sis süresinin uzatılması ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi.

11. Dolu memur kadrolarında derece değişikliği yapılması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi.

12. Boş memur kadrolarında derece değişikliği yapılması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi.

13. Su Tahakkuk Servisinde kayıtlı, kullanılmayan, yıkık ve harabe yerler ile varislilere ait borçların tahsili için meclis kararı alınması ile ilgili İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün teklifi.

14. Yalova İli içinde Kubbeli Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin Kubbeli Camii inşaatında kullanılmak üzere 270 m3 C 35 beton yardımı yapılması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi.

15. Fen İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin güncellenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu kararının görüşülmesi.

16. Yeni yapılan 400 yataklı Yalova Devlet Hastanesine vatandaşlarımızın ulaşımının kolay ve hızlı bir şekilde sağlanması amacıyla M plaka ve Özel Halk otobüslerinin güzergahlarının yeniden belirlenmesi ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi.

Editör: TE Bilişim