Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılacak toplantıya ait gündem şu şekilde;

 

- Açılış, yoklama, bir önceki Meclis Toplantısı’na ait kararların okunması

- Plan ve proje müdürlüğüne ait konuların görüşülmesi

- Kardeş şehirlerimizden Suwon şehrinde bulunan kardeşşehirler sokağına Belediyemiz tarafından yaptırılacak olan simge ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi

- Kardeş şehirlerimizden Makedonya’nın Ohrid şehrinde bulunan Müslüman mezarlığına belediyemiz tarafından şadırvan ve çeşme yaptırılması ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi.

- Kardeşşehirlerimizden Kırım Belegrosk (Karasupazar) şehrine belediyemiz tarafından çocuk parkı, açık hava spor aletleri ve çevre düzenlemeleri yapılması ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.

- Gürcistan’ın Batum şehri tarafından 8-9 Eylül 2012 tarihlerinde şehir günü ve Batumoba adı verilen kutlamalara katılmak üzere Belediyemize yapılan davet konusu ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.

- 6-10 Eylül 2012 tarihleri arasında Ukrayna’nın Zhovka kentinde düzenlenecek olan Avrupa kupası müsabakalarına, Yalova Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Takımının katılması ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi.

- Soğucak köyü tüzel kişiliğinin belediyemiz aleyhine açmış olduğu alacak davası ile ilgili 5393 sayılı Belediye kanununun 18. maddesinin h bendi gereğince uzlaşma yapılması hususunda, Hukuk İşleri Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi.

- Ticari taksiler için yönetmelik hazırlanması ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.

- Servis araçları hizmet yönetmeliğinin bazı maddelerinde değişiklik yapılması ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.

- Şehriçi Toplu Taşıma Yönetmeliğinin hazırlanması ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.

- 2012 mali yılı ek bütçe işlemleri ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi.

- Plan ve Proje Müdürlüğü Komisyon Kararlarının görüşülmesi

- Dilek ve temenniler, Kapanış.
Editör: TE Bilişim