Bundan sonra yeşile kırmızıya beyaza mora bakmadan, Yalova’ya Ticaret Odası Meclis üyeleri olarak hizmet etmek istiyoruz. 4 yıl önceki Yalova Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde de pek çok Başkan adayı arkadaşımız meclise seçilmesine rağmen ortak bir isimde mutabık kalınamaması sonucu Sayın Celal Özel meclis üyelerinin mutabakatı sonucu Yönetim Kurulu Başkanı olarak 4 yıl görev yaptı.

Ancak geçen 4 yıl sürecinde Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın çok başarılı yönetilmediği kanaatindeyiz. Gerek kırmızı listeden gerek beyaz listeden, gerekse yeşil listeden seçilen 15 arkadaşımızla beraber bu düşüncede olmamız nedeniyle, mecliste bütünlüğün sağlanması, kutuplaşmanın önüne geçilmesi amacıyla geçen dönem olduğu gibi bu dönemde Sayın Celal Özel’in yeni bir Oda Başkanı ve yeni bir Meclis Başkanı’nın göreve gelmesi yönünde fedakarlık yapması gereklidir. Bizim grup olarak bu tablonun oluşması durumunda ortaya çıkacak yeni sinerjiye koşulsuz destek vereceğimiz konusunda kimsenin şüphesi olmasın.

Fakat gruplaşmanın ve bu anlamsız ısrarın devam etmesi halinde bizler de aramızdan bir başkan adayı ve yönetim kurulu oluşturarak seçimlere katılacağımızı beyan ediyoruz. Ama bu karar mecliste bölünmüşlüğün devamını sağlayacak, Yalova’ya hizmet etme anlamında aksaklıkların oluşmasına sebebiyet verecektir. O yüzden bizim sözlerimizi dikkate alarak, gerekiyorsa meclise giren Celal Özel veya kendi başkan adayımızın dışındaki herhangi bir arkadaşımızın Başkan adaylığı çatısında ortak bir yönetim oluşturularak güçlü bir yapının kamuoyunun önüne çıkartılmasını istiyoruz. 33 meclis üyesi arkadaşımız da Yalova Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı yapabilecek kabiliyettedir. 

Editör: TE Bilişim