Bugüne kadar gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle örnek olan Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi, düzenlediği kampanyayla kullanılmayan oyuncak ve kıyafetleri ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıracak önemli bir proje imza atıyor.

Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi tarafından sürdürülen “Bir elbise bir oyuncak hayat paylaştıkça güzel olacak” kampanyası tüm hızıyla sürüyor. Temmuz ayına kadar sürecek olan kampanyada, vatandaşlar evlerinde kullanmadıkları çocuk giysi ve oyuncaklarını kampanyaya bağışlayarak, ihtiyaç sahibi çocuklara katkıda bulunabilecekler.

Kampanyayla ilgili bilgilendirmede bulunan Çiftlikköy Kültür Merkezi Müdürü Tamer Balkaş, vatandaşların kampanyaya katılımlarının ve ilgilerinin yüksek olduğunu belirterek, bundan sonra da ilginin artarak devam etmesini beklediklerini söyledi.

Vatandaşların kullanmadıkları ve ihtiyaç fazlası oyuncak ve çocuk giysilerini bağışlayarak kampanyaya destek olabileceklerini belirten Balkaş, “Vatandaşlarımız bağışladıkları kıyafet ve oyuncaklarla ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürecek. Bağışta bulunmak isteyenler, Çiftlikköy Belediyesi, Çiftlikköy Kültür Merkezi’ne bizzat gelerek, kargoyla da bağışta bulunabilirler. Temmuz ayına kadar sürecek kampanyaya şu ana kadar 40’a yakın vatandaşımız bağışta bulunmuştur. Duyarlı bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Kampanya sonuna kadar bağışlanacak olan giysi ve oyuncaklar Çiftlikköy’de ihtiyaç sahibi çocuklara  bayram öncesi bayram hediyesi olacak. Bu kampanyayla çocukların yüzü gülecek” dedi.

Editör: TE Bilişim