Cem Vakfı Yalova Şubesi tarafından düzenlenen Aşure dağıtım programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Burada konuşan Cem Vakfı Yalova Şube Başkanı Sinan Giray, "Birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha çok sahip çıkmalıyız" dedi.
Cem Vakfı Yalova Şubesi tarafından Bahane Cafe'de gerçekleştirilen Aşure dağıtım programına CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, CHP Merkez İlçe Başkanı Ertan Şener, Yalova Müftü Yardımcısı Mehmet Baki Bilgili, Baro Başkanı Hakan Gergeroğlu, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu ile çok sayıda davetli katıldı. Program öncesinde bir konuşma yapan Cem Vakfı Yalova Şubesi Başkanı Sinan Giray birlik ve beraberlik mesajı verdi. Giray, "İslam alemi kötü günler yaşıyor. Bizler bu zor günlerde birbirimizi daha iyi tanımalı ve anlamaya çalışmalıyız. Bizleri biz yapan değerlerimize dönmeli, mezhepçilik ve meşrepçilikten kaçınmalıyız. Eğer biz birlik olamayıp birbirimize düşersek birileri geliyor o zaman da ne onur, ne gurur, ne birlik, ne beraberlik ne de namus kalıyor. Ortadoğu'nun günümüzde geldiği durum ortada. Bundan ders çıkartmalı birlik beraberliğimize daha fazla sahip çıkalım" diye konuştu.
Ardından yapılan duanın ardından aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Davetliler aşureleri protokol mensuplarıyla birlikte yedikten sonra program sona erdi. 

Editör: TE Bilişim