Yalova’nın üçüncü büyük sanayi sitesi olan ve toplam 6 blok 146 dükkandan oluşan Çiftlikköy Küçük Sanayi Sitesi altyapısının da  tamamlanmasıyla birlikte faaliyete başlamıştı.

29 Ağustos 2012 tarihi itibariyle kalan borçlarının tamamını ödeyen kooperatif üyesi işyeri sahiplerine tapularının teslim edilmeye başlandığını belirten Başkan Tekin; “Çiftlikköy Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi olarak üye işyerlerinden borçlarının tamamını yada kalan borçlarını ödeyen üyelerimize tapularını vermeye başladık. Tapularını almak isteyen üyelerimiz  Çiftlikköy Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilirler” diye konuştu.

Tekin;  Çiftlikköy  Küçük Sanayi Sitesi’nin inşaatı devam eden ve 30 dükkandan oluşan yeni bölümünün  de inşaatının hızla devam ettiğini ve ağustos ayı sonunda tamamlanmasının planlandığını söyledi. Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Tekin;  toplam 146 dükkandan oluşan Çiftlikköy Küçük Sanayi Sitesi’ne yeni üye alamadıklarını bütün dükkanların dolu olduğunu da sözlerine ekledi.

Çiftlikköy Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi  inşaatı devam eden yeni bloğun tamamlanmasının ardından 17 dönümlük alanda 70 ile 100 dükkandan oluşan yeni inşaata başlamayı planlıyor.

Editör: TE Bilişim