Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, TEMA gönüllüsü miniklerle birlikte Bayraktepe’deki ağaçlandırma alanında yapılan 185 fidan dikimi etkinliğine katıldı. Çiftlikköy Bayraktepe mevkiindeki 7 dönümlük ağaçlandırma alanına Çiftlikköy Belediyesi, TEMA İl ve İlçe Temsilcilikleri, Uğur Koleji ve GSD Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu işbirliğiyle minik TEMA’cılar tarafından 185 adet fidan dikildi.  Orman Haftası dolayısıyla yapılan etkinliğe yüzlerce minik öğrenci ve TEMA gönüllüsü minikler katıldı.
TEMA İl Temsilcisi Faruk Tezcan ve TEMA Çiftlikköy Temsilcisi Fatma Bayçora ile birlikte okul öğretmenlerinin de yer aldığı etkinlikte 100 adet akçaağaç, 85 adet selvi ve fıstık çamı fidanı dikimi yapıldı. TEMA İl Temsilcisi Faruk Tezcan, TEMA olarak Orman Haftası boyunca Yalova’nın farklı ilçelerinde ağaçlandırma etkinliklerinde yer aldıklarını belirterek, “Hafta boyunca sürdürdüğümüz fidan dikimlerini Çiftlikköy ile noktalıyoruz. Bu alanın ağaçlandırılmasını sağlayan Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da, her zaman yeşilin ve doğanın yanında yer alan bir belediye olduklarını ifade ederek, “Çiftlikköy’ün yeşil alan miktarı oldukça fazla. Köylerimizle, ilçe merkezimizle yemyeşil, doğayla barışık bir Çiftlikköy’ü hepimiz istiyoruz. Bu amaçla TEMA’nın ve okullarımızın bu etkinliğine tam destek veriyorum. Orman Haftamız bu vesile ile bir kez daha kutlu olsun” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim