Yılbaşında başlanılan ve geçtiğimiz Nisan ayında temeli atılan Çınarcık Huzurevi inşaatı çalışmalarını proje ekibiyle birlikte yerinde gören Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, “Türkiye’ye örnek olacak projemiz, ilçemize yakışacak haliyle en kısa zamanda tamamlanıp hizmete sunulacak” diye konuştu.

“Türkiye’ye örnek olacak”

Proje mühendisleri Mimar M.Bülent Onur, İnşaat Mühendisi Mustafa Andı ve Proje Müdürü Furkan Akatay ile birlikte huzurevi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Erdoğan, “Bilindiği gibi Çınarcık’ta yer alan 13 bin m2 alan üzerinde yapımı devam eden Çınarcık Huzurevi 52 m2 büyüklüğünde 22 adet kütük evin yanı sıra 4 katlı idari ve sosyal hizmet binasında 100-120 yaşlımız aynı anda kalabilecek şekilde planlandı. 4 katlı  binanın son katı için çalışmalar devam ediyor. Kütük evlerin de temeli atıldı.İnşaat yapımı son hızla ve planlandığı şekilde devam ediyor.Türkiye’de örnek proje olan huzurevimiz ilçemize yakışır haliyle en kısa zamanda bitirilip hizmete sunulacak. İlçemizdeki oksijen oranın insan sağlığı  açısından  mükemmel oranda olduğunu da göz önüne alırsak, gerçekten bu huzur evi projesinin yer bakımından da  en uygun yer olan Çınarcık’ta bulunması ayrı bir değer olarak düşünülmelidir” dedi.

“Şimdiden çok sayıda telefon alıyoruz”

Huzurevi inşaatının devam ederken Türkiye’nin pek çok yerinde telefonlar aldıklarını belirten Başkan Erdoğan, “Huzurevi inşaatının  bitip bitmediğini merak eden pek çok vatandaşımız bir an önce hizmet binasının bitmesini ve bu hizmetten faydalanmak istediklerini bize bildirmekteler.İnşallah bir aksilik çıkmazsa Huzurevimiz planlanan şekilde ve zamanda bitecek. Huzurevimiz tüm halkımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim