“Yalova’daki tiyatronun ilerlemesi konusunda çok çeşitli projeler üzerinde epey ilerleme kaydettik” diyen Özel Yalova Şehir Tiyatrosu Genel Koordinatörü Emre Karaoğlu, “Yalova’da tiyatroya emek veren birçok önemli ismi ekibimizde bulunduruyoruz ve bunun karşılığını da seyircilerimizin alkışlarıyla alıyoruz. İlerleyen zamanlarda çok geniş kapsamlı projelerle, aldığımız alkışı daha fazla hak edeceğimize inanıyoruz. Yalovalı tiyatro seyircilerini gerçekten çok şaşırtacak çalışmalarımız var. Tüm görüşmeler neticelendiğinde bu sürprizlerimizi tek tek açıklayacağız. Seyircilerimizden isteyeceğimiz tek şey bize verdikleri desteği sürdürmeleridir. Bilsinler ki onlara layık olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Önümüzdeki sezon için hazırlıklara Temmuz ayı içerisinde başlayacaklarının altını çizen “Depo”nun yönetmeni Cem Teker, “Uzun zamandır Yalova’da tiyatronun ilerlemesi için emek veriyoruz. Ekibimiz çok kaliteli ve çok hevesli. Bu ekiple çıktığımız yolda Yalova’nın tiyatrosunu geliştirmek için elimizden geleni yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.

Özel Yalova Şehir Tiyatrosu’nda yazarlık ve oyunculuk görevlerini yürüten Cihad Keskin de “Ekibimiz profesyonel ya da amatör değil. Biz ekip olarak profesyonel amatörleriz. Yani içimizdeki heyecanı kaybetmeyecek şekilde, amatörlük konusunda profesyoneliz. Amatör heyecanla ve profesyonel anlayışla, bomba gibi geliyoruz. Yalova’daki tiyatro hususuna yepyeni bir soluk kazandırmak için sürekli çalışıyoruz. Yakın zamanda ekibimizi genişletmeyi de düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Özel Yalova Şehir Tiyatrosu ekibi ayrıca 20 Haziran’daki “Depo” isimli oyuna katılan seyircilerine şükranlarını sunduklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim