Kirazlı Sanayi sitesi Yönetim kurulu başkanı seçilen Ünsal Kıran sanayi sitesindeki çalışmaların hız kesmediğini bildirdi. Kıran “çalışmalar sonucunda herkes görecek Kirazlı sanayi sitesi çevre illere örnek olacak biryer olacak” dedi.

Ünsal Kıran sanayi sitesindeki çalışmalar hakkında şu ifadeleri kullandı. “Belediye başkanımız sayın Yakup Koçal ziyaretimizde  dere ıslahı konusunda destek istemiştik. Kötü kokular hem sağlık açısından hemde müşterileri rahatsız etmesi konusunda büyük sıkıntıya yol açıyordu. Saolsun belediye başkanımız Yakup Koçal hemen çalışmaları başlattı.

Esnafımız çok memnun bu hızla gidersek bayrama kadar deremizde ıslah olmuş o kötü görüntüde kaybolmuş olacak. Kirazlı sanayi sitesinin şuanda en büyük sıkınlarından biri birinci kapı dediğimiz alan buradaki köprü ve yol kötü durumda, bu konudada saolsun yine belediye başkanımız köprü onarımı ve yolların bakım ve asfaltı konusunda destek verdi yakın bir tarihte buranında çalışmalarına başlanacak. Devletimiz ve  belediyemiz sanayimize elinden gelen desteği sunuyor. “ dedi

Editör: TE Bilişim