Elegance Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seit ÖZEVİN, ‘Kuruluşumuz bu güne kadar engellilerin sosyal yaşam alanlarını genişletmek, her türlü faaliyetlere destek olmayı bir sosyal sorumluluk projesi olarak benimsediğinden Alpaslan Erkoç’un engelli vatandaşlar için yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ederek takdir etmektedir. Bu amaçla 7 yıldır her ramazan ayında başkan Erkoç ile birlikte engelli vatandaşlarımıza elimizi uzatarak bir nebze olsun görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz..Bu hoşgörü,merhamet ve mağfiret ayında bu kardeşlerimizin yüzlerine tebessüm katmak bizim en büyük mutluluğumuzdur.’ ifadesinde bulundu.

Tüm Engelliler Derneği Başkanı Alparslan Erkoç erzak dağıtımı nedeniyle yaptığı açıklamada ilimizde 4 bini aşkın engellinin yaşamakta olduğunu, kabul etmek istemesekte ilimizde ve ülkemizde yaşayan engelli yurttaşlarımızın çoğunluğunun yoksulluk sınırında yaşam mücadelesi verdiğini bildiklerini engelli insanların gerek eğitimsizlik, gerek çeşitli imkansızlıklar nedeniyle işlerinin ve sosyal güvencelerinin bulunmadığını dahası engelli ailelerininde engelli bireyin bakımını sağlamak için iş bulsalarda çalışamadıklarını ve bir ç.ok engelli ailesinin yalnızca devletin verdiği ayda 650 tl  olan bakım parası ve 2022 ile geçinmeye çalıştıklarını söylerken yoksul engelli ailelerine ramazanda oruçlarını açmakta bir nebze de olsa katkı sağlamak bizi mutlu eder. Elbetteki bu ilimizdeki engelli vatandaşlarımızın hak ettiği büyüklükte bir yardım değil. Bu yardımın çok sınırlı ve küçük olduğunun bilincindeyiz ancak derneğimiz şu an yeni bir yapılanma süreci içindedir. İleriki dönemde engelli kardeşlerimizin karşısına büyük müjdeler, ve çok daha geniş kapsamlı ve geleceğe yönelik projelerle çıkacağız diye konuştu.

Tüm Engelliler Derneği'nin yaptığı Ramazan yardımıyla 160 ailenin yüzü gülerken başkan Erkoç, erzak alamayanlarında üzülmemesi gerektiğini, gıda yardımlarını ramazandan sonra da ellerinden geldiğince sürdürmeye çalışacaklarını vurguladı ayrıca Tüm Engelliler Derneği tarafından yakın bir zamanda engellilere yönelik araç gereç ve cihazların dağıtımına başlanacağının sinyallerini verirken inşallah bu insanların gözlerinde hüzün ve ümitsizlik belirtisi görmeyeceğiz, tüm uğraşımız budur. Derneğimiz bunun için kurulmuştur diyerek sözlerine son noktayı koydu.
Editör: TE Bilişim