Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu 28 Ocak 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan kongrede yeniden başkanlığa aday oldu. Mutlu, “Esnafımızın geleceğine sahip çıkmaya devam edeceğim” dedi.
Yalova ESO Olağan Kongresi 28 Ocak 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek. Son yılların en yoğun katılımının beklendiği kongrede İsmail Mutlu bu dönemde başkanlık için adaylığını açıkladı. “Alın Terimiz Geleceğimizdir. Geleceğimize Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz” sloganı ile yola çıkan Mutlu, “Bugüne kadar esnafımızın gözü, kulağı sesi olduk. Esnafımızın derdiyle dertlendik, mutluluğu ile sevindik. Tüm gayretimiz, tüm enerjimizi esnafımızın sorunlarının ortadan kaldırılması için ortaya koyduk. Şimdi yeniden odamızın yönetimine adayız. Sloganımızda da belirttiğimiz gibi esnafımızın geleceğine sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.
Genç ve dinamik bir kadro hazırladıklarına da vurgu yapan Mutlu, “Kadromuzda genç ve dinamik isimlere yer verdik. Listemizde yer alan tüm arkadaşlarımız esnafımızın sorunlarına yakından vakıf olan isimler. Sektörel anlamda da listede geniş bir yelpazeden temsilciler yer aldı. Amacımız tüm esnafımızın sorunlarını daha yakından takip etmek ve bu sorunların çözümünde ön ayak olmak” şeklinde konuştu.
Bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla esnafın sesi olduklarının altını çizen Mutlu, “Bundan sonra da çalışmaların kesintiye uğramadan devam etmesini istiyoruz. Yaptığımız çalışmalar esnafımız tarafından her zaman takdirle karşılandı. Esnafımızla irtibatı ve diyaloğu hiç kesmedik. Bundan sonra da aynı tempoda esnafımızın yanında olmayı, onların talepleri doğrultusunda adımlar atmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
İsmail Mutlu’nun listesinde ise şu isimler yer aldı:Bahadır Düner (Gülbahar Ambalaj), Adnan Topaloğlu (Yalova Saraciye), Hasan Ertuğrul Hacısalihoğlu (Yayla Kafe), Suzan İpekçi (Çay Ocağı İşletmecisi), Zafer Andiç (Sera Malzemeleri), Abdülkadir Özkan (Kardelen Kozmetik), Mustafa Metan (Ustalar Ototmotiv), Suat Sarıca (Kaptan Halı Saha), M. Emre Ürekli (Aksesuar Store), Vedat Burgazoğlu (Burgazoğlu Ambalaj) ve Musa Kırkık (Kırkık Soba)

 

Editör: TE Bilişim