Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında,Yalova merkezli yapılan operasyonda 22 kişi gözaltına alınırken geçen hafta gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.
Yalova Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince İstanbul, Zonguldak, İzmirve Trabzon'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.Operasyonda, FETÖ'ye insan ve finans kaynağı sağladığı iddia edilen aralarında örgütün yöneticileri ve iş adamlarının da olduğu 22 kişi yakalandı. Gözaltına alınarak Yalova Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin ifade işlemleri sürüyor.
Yalova'da, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına bulunan 4 kişiden 3'ü  çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı operasyonda, FETÖ'nün kentteki yapılanmasında yer alan ve örgüte finansal kaynak sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan Mehmet G. (30), Osman R. (54) Regaip Y. (29) ile M.S. (25), emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Mehmet G, Osman R, ve Regaip Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. M.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilişim