Yalova Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi’nin Turizm Haftası etkinlikleri nedeniyle mutfak sınıfları arasında düzenlemiş olduğu 11. Geleneksel Genç Aşçılar Yemek Yarışması, 12. sınıf, 11. sınıf ve 10. sınıf olmak üzere 30 mutfak sınıfı öğrencilerinin katılımı ile et, tavuk ve balık kategorilerinde yapıldı. 
Jüriler
Uygulama Oteli Aşçısı Ferit Doğan, Aşçı İskender Gül Okulu Müdür Yardımcısı Enes Kılıç, Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi’nin meslek öğretmenlerinden Birim Çimcik ve Feray Erdinç Özdoğu’dan oluşan bir jüri, yapılan yemekleri değerlendirerek kör tadım puanı verdiler. Mutfaktaki çalışmaları ise meslek öğretmenlerinden Pınar Korkmaz, Ali Bahçekapılı ve Beyhan Demirci değerlendirdi.
Ödüller
Yarışmada dereceye giren genç aşçılar ödüllerini, 40. Turizm Haftası’nda düzenlenecek olan küçük bir törenle alacak. Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi’nin Teknik Müdür Yardımcısı Ferhat Karataş yarışmayla alakalı yaptığı teşekkür açıklamasında, “Bu yarışmaya destek olan tüm idarecilerimize ve Okulumuz Müdürü Mesut Demirci’ye çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim