Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Yalova İtfaiyesi'ni ziyaret etti. İtfaiye Müdürü Murat Sevinç'ten bilgiler alan Güleç İtfaiye personeli ile sohbet etti.
Yalova İtfaiye Müdürlüğüne giden Yalova Belediye Başkanı Halit Güleç'i, Yalova İtfaiye Müdürü Murat Sevinç karşıladı. Önce itfaiyeyi gezen Güleç, personelle sohbet etti. Ardından Yalova İtfaiyesi'ni ziyaret etti. İtfaiye Müdürü Murat Sevinç'ten bilgiler alan Güleç, "Yalova İtfaiyesi ülkenin en başarılı itfaiyeleri arasında. Olaylara müdahale süresi oldukça kısa olan itfaiyemizin bu başarısının altında görevlerinin bilincinde olmaları ve özverili çalışmaları yatıyor. Kendilerini kutluyorum" dedi.
Güleç İtfaiyedeki ziyaretinin ardından Yalova Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğünü de ziyaret etti. Veterinerlik binasını gezen ve yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Güleç, "Türkiye'de ilk olan bir çok uygulamayı hayata geçirdik. Bunda Yalova Belediye Başkanımızın veteriner hekim olması yatıyor. Kendisinin öngörülü projeleri ve çalışmaları ile Yalova Veterinerlik Müdürlüğümüz ülkenin örnek kurumlarından birisine dönüşmüştür" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim