Televizyon programcısı ve sunucu Gülgün Feyman Cumhuriyet Kadınları Derneği Yalova Şubesi’nin davetlisi olarak Yalova’ya geldi.
Cumhuriyet Kadınları Derneği Yalova Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltının onur konuğu Televizyon programcısı ve sunucu Gülgün Feyman oldu. Kahvaltıda kadınlarla bir araya gelen Feyman bayanların büyük ilgisi ile karşılaştı. Dernek Başkanı Şenel Bilgin, Gülgün Feyman gibi başarılı bir kadını ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Feyman ise Cumhuriyetin kadınlara verdiği haklara yer verdiği bir konuşma yaptı. Feyman, “Bizler Cumhuriyet kadınlarıyız. Cumhuriyetin Türk kadınına verdiği hakların sonuna kadar savunucusu olacağız. Bu haklardan ödün verilmesine hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. Türk kadını Atatürk’ün kurduğu bu Cumhuriyetin kendisine tanıdığı haklar sayesinde ikinci sınıf insan olmaktan kurtulup toplumda eşit haklara sahip olmuştur” diye konuştu.
Afrin de süren Zeytindalı Operasyonuna da değinen Feyman, “Afrin de terör odaklarının yok edilmesine yönelik olarak devam eden operasyonu destekliyoruz. Bu konu ülkemizin bekası açısından önemlidir. Söz konusu vatan olduğunda buna en büyük destek de Cumhuriyet kadınlarından gelir” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim