Kadıköy Belediye Başkan Adayı Taner Ozan, "Saygıdeğer halkım; dün gece geç saatte haberdar olduğumuz ülkenin çeşitli basın ve yayın organlarında pkk terör örgütü ile ilişkisi olan Cumhuriyet Halk Partisi listesi başlığı ile aralarında adımında geçtiği yalan, yanlış, iftiraya dayalı yıpratma haberleri yapılmıştır.

1-Haber o kadar acemice, yalan ve yanlıştır ki ben Kadıköy Belediyesi Belediye Meclis üyesi adayı değil Belediye Başkan Adayıyım.

2-Söz konusu haberde şahsımı HDP il binasındaki bir toplantıya katıldığım yalanı atılmıştır. Ömrü hayatımda hdp il başkanlığının olduğu binaya adımımı dahi atmamışımdır.

3-Ne üzücüdür ki benim HDP il binasındaki toplantıya katıldığımı idda eden Türkiye Cumhuriyeti istihbarat teşkilatı, benim belediye meclis üyesi adayı değil Belediye Başkan Adayı olduğum istihbaratına ulaşamamıştır.

4-Şayet pkk, fetö, dhkpc, işid vb. Terör örgütleri ile ilişkim ispatlandığı takdirde bugün itibari ile adaylıktan ve siyasetten çekilirim.

5-Şahsım; İki yıl boyunca Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı, Hali hazırda ADD Kurultay delegesi, Yalova CHP İl Genel Meclisi üyeliği Köylere hizmet götürme birliği meclis üyeliği Yapmış ve yapmaya devam etmekteyim.

 6-Ben ve ailem hayatımız boyunca Vatanına, Milletine, Bayrağına, Devletine bağlı, asla ve asla ihanet içinde olmamış, yıllarca ilimize katma değer katmış, vergi rekortmen listesine girmiş, tüm kazancını helal yoldan kazanmış, haramı helali bilen kul hakkından korkan hesabını mahşerde Allah'a vereceğini inanan insanlarız.

7- Bu sabah itibari ile Yalova Cumhuriyet Başsavcılığına bu adi ve aslı olmayan iftira için haberi yapan, yayan ve çoğaltan kurum ve kişiler hakkında suç duyurusunda bulundum. Yüce Türk adaletine, savcılarına, hâkimlerine ve mahkemelerin gerçeği ortaya çıkararak, suçluları cezalandıracağı konusunda inancım tamdır. Şimdi gelelim adımın bu listeye neden eklendiği konusuna; Şahsım ve ekibimin ve Cumhuriyet Halk Partisinin 31 Mart yerel seçiminde ipi zaferle göğüslüyeceği ve seçimi rahat bir şekilde kazanacağımız anlaşılmıştır. Gerek Merkez gerekse Yeşilova mahallemizde ki tüm vatandaşlarımızı aynı sevgi ve saygı çerçevesinde kucakladığımızdan ötürü seçmenlerimizin bizlere olan teveccühü gün gün artmaktadır. Bunun farkına varan bir takım güçler iftira ve yalan haberler ile seçim sonuçlarını etkileyebileceklerini zannetmektedir. Bizlerin güneşin balçıkla sıvanamayacağına inancımız tam olup, halkımızın iftiralara kulak asmadan gereğini yaparak 31 Mart Pazar günü gereğini yapacaklarına inanıyoruz"

Editör: TE Bilişim