Periyodik Bakım Önemli

Satış ve Pazarlama Müdürü Adem Şahin, Sugören.NET'a açıklamalarda bulunarak güneş enerjisi sistemlerinde özellikle yaza girmeden yapılacak bakımın elde edilecek verimi arttıracağını ve kışın karşılaşılan donma vs. gibi nedenlerle oluşabilecek hasarların periyodik bakımlarla düzeltilebileceğini aksi durumda ise daha büyük sorunlarla karşılaşılabileceğini belirtti.

Şahin, güneş enerjisinin yeni ve yenilenebilir bir enerji kaynağı oluşu yanında insanlık için önemli bir sorun olan çevreyi kirletici artıkları bulundurmayışı, yerel olarak uygulanabilmesi ve karmaşık bir teknoloji gerektirmemesi gibi üstünlükleri sebebiyle son yıllarda üzerinde yoğun çalışmaların yapıldığını belirterek, binaların ısıtılması, soğutulması, endüstriyel, bitkilerin kurutulması ve elektrik üretimi gibi alanlarda kullanıldığını ifade etti.

7/24 Yalovalılar'ın Hizmetindeyiz

İsmet Acar Caddesi No:6'da faaliyette bulunan Şahin
ler Ticaret olarak Yalova'lıya hizmet etmekten onur duyduklarını ifade eden Adem ŞAHİN, güneş sistemleri ile ilgili her türlü soruyu da 812 40 55 no’lu telefondan cevaplamaya hazır olduklarını belirtti.
Editör: TE Bilişim