Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri Yalova İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık'ı makamında ziyaret ederek ilde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Yalova Emniyet Müdürü Hakan Fındık Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Anıl ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fındık, konuklarına Yalova'da yapılan çalışmaları aktardı. Kadın Meclisi'nin çalışmalarını da yakından takip ettiğini belirten Fındık, "Polisin çabaları yanı sıra halkın, sivil toplum kuruluşların özellikle kadınların desteği olursa başarı ve etki daha fazla olur. Kadın Meclisinin çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Her kadın benim annem, kardeşim evladım gibidir. Nasıl ki annemin, bacımın zarar görmesini istemiyorsam hiç bir kadının zarar görmesini istemem. Bu bakış açısıyla baktığımda, çalışmalarımızda o yönde oluyor. Toplumun refahı ve sağlığının kadın elinin değmesi ile daha güzel olacağına inanıyorum" dedi.

Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nurten Anıl ise, kadın meclisi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Fındık'a bilgiler aktardı. Bugüne kadar bir çok projede Yalova Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışmalar yaptıklarını da hatırlatan Anıl, kadın meclisinin Yalova genelinde uygulanacak yeni projesi olan "Çocuk gelinler hayır" projesinde de emniyet müdürlüğünün desteğini beklediklerini dile getirdi. Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nurten Anıl ve yönetim kurulu üyeleri Yalova Emniyet Müdürü Hakan Fındık'a görevinde başarılar da dilediler. 

 

 

Editör: TE Bilişim