Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 36. İstişare Toplantısı ve "Uyuşturucu ile Mücadelede Muhtarın Rolü" konulu semineri Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir de katıldı. 60 ilin dernek başkanlarının katılımı ile gerçekleşen istişare toplantısı kapsamında Yalova eski Valisi ve halen Muğla Valiliği görevini sürdüren Esengül Civelek’i de ziyaret eden Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir ildeki çalışmalar hakkında Civelek’e bilgi verdi. Yalova’ya selam gönderen Esengül Civelek ise Yalova’nın kendisi için çok ayrı bir yere sahip olduğunu sözlerine ekledi.

İstişare toplantısı sonrasında ise "Uyuşturucu ile Mücadelede Muhtarın Rolü" konulu bir seminer gerçekleştirildi. Seminerin açılış konuşmasını yapan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz, “Uyuşturucu ile mücadelede Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu bu zamana kadar yaptığı çalışmalarda olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarda da her zaman devletinin yanında dimdik ayakta duracaktır” dedi.
Ardından gerçekleştirilen seminerin son derece başarılı olduğunu vurgulayan Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir ise, “Muhtarlar mahallelerde her zaman halkla iç içe olan insanlardır. O nedenle uyuşturucu ile mücadelede önemli bir rol üstlenirler. Bu seminerde muhtarların mücadelenin başarıya ulaşmasındaki önemine vurgu yapıldı. Oldukça verimli bir seminer oldu” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim