Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen ‘1. Geleneksel Belediye Başkanları Ödülleri’ törenine katıldı. Düzenlenen törende Başkan Vefa Salman, Yalova’nın en büyük parkı olan ‘Kardeş Şehirler Parkı’ ile ödül aldı.
Belediye Başkanları Birliği 1. Geleneksel Belediye Başkanları Ödülleri töreni, Ankara’daki MEB Şura Salonu’nda yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende 61 belediye başkanı ödüle layık görüldü. Yalova’da yapılan ve dostluğu, kardeşliği, barışı simgeleyen en büyük park olan Kardeş Şehirler Parkı ile Başkan Salman ödüle layık görüldü. Başkan Salman ödülünü CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin’in elinden aldı.
Başkan Salman tören sonrası yaptığı açıklamada; “Projelerimiz, yaptığımız hizmetler önemli kurum ve kuruluşlarca ödüllendirilmeye devam ediyor. Kentimize kazandırdığımız Yalova’mızın en büyük parkı Kardeş Şehirler Parkı ile ödül aldık. Yerel yönetimler arası dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Belediye Başkanları Birliğince düzenlenen “En Beğenilen Belediye Başkanları” etkinliğinde “Kardeş Şehirler Parkı” projemizle ödüle layık görüldük” dedi.
Başkan Salman’ın başarılı çalışmaları sayesinde Yalova’ya ve Yalova Belediyesi’ne kazandırılan ödüller gün geçtikçe artmaya devam diyor.

 

Editör: TE Bilişim