Kaytazdere Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak adına başlattığı ISO 9001:2008 Kalite Belgesi çalışmalarında mutlu sona ulaştı. 4 ay süren zorlu çalışmalar neticesinde Kaytazdere Belediyesi ISO 9001:2008 Kalite Belgesi aldı. 
Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, yaptığı açıklamada belediye hizmetlerini uluslararası standartta ve Beldede yaşayan insanlara layık bir anlayış içinde yürütmek zorunda olduklarını söyledi. Belde insanını, önemsediklerini ve buna uygun çalışma yürüttüklerini anlatan Kangal, şöyle konuştu, "Belediye hizmetlerinin uluslar arası standartlarda olması için mutlaka bir çalışma yapmamız gerekiyordu. Bunun için dört ay önce, ISO 9001:2008 belgesi alma çalışmalarını başlattık. Kaytazdere Belediyesi olarak verdiğimiz hizmetin memnuniyetini tescillemek istedik. ISO yetkilileri tarafından belediyemizde yapılan denetleme neticesinde, uzunca bir çalışmanın ürünü olarak, Kaytazdere Belediyesi ISO 9001:2008 belgesini aldı ve uluslararası olarak akredite edilmiş belediye kimliğine kavuştu. Başta ISO yetkililerine ve personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim "
Beldemizde verilen hizmetin mutlaka bir ölçüsünün, standardının, kalitesinin olması gerektiğini ifade eden Kangal, aldıkları belgenin hakkını vereceklerini ve bundan sonra da bu ilkelerle çalışacaklarını kaydetti.
ISO 9001:2008 Kalite Belgesini TÜRKAK Başdenetçisi Nedim Çağdaş Koç’ tan alan Başkan Kangal, Belediye personeline de bu konuda eğitim verildiğini belirterek Kalite Belgesi alan bir belediye olmanın gururunu yaşıyoruz, Hizmetlerimizi mutlaka uluslararası standartta, insanımıza layık anlayış içinde yürütmek zorundayız ve yürütüyoruz diye konuştu
Editör: TE Bilişim