Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Baro Başkanı ve Devlet Hastanesi Başhekiminin ziyaret edildiği programda örnek çalışma ve proje konularında fikir alışverişinde bulunmak üzere görüşmeler yapıldı. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan Yalova Kent Konseyinin Yalova'nın birleştirici gücü olduğunu belirtti. Bu anlamda da üstüne düşen sorumluluğunda büyük olduğunu belirterek ilimizi ilgilendiren her konuda ortak hareket etmek istediklerini ve buna her zaman hazır olduklarını söyledi.

Kendi bünyelerinde oluşturdukları Yüksek İstişare Kurulunun çalışmalarında Kent Konseyi'nin çok önemli bir yer tuttuğunu söyledi. Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, Kent Konseyinde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Yalova Kent Konseyinin şu anda kurulmuş üç meclisinin ve çalışma grupları olduğundan bahsetti. Çalışma Gruplarının iki tanesinin şu an aktif olarak çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Kent Konseyi bünyesinde yer alan çalışma grupları ve meclislerin ilimizi ilgilendiren her konuda çalışmalar yürüttüğünü ve alınan kararların belediyeye iletildiğini belirtti. İlimizi ilgilendiren her konuda ortak proje ve çalışmalara her zaman katkı sağlayacaklarını ve bu konuda her zaman hazır olduklarını söyledi.

Baroya yapılan ziyarette de ilimizi ilgilendiren her konuda ellerinden gelen her katkıyı verebileceklerinden bahseden Yalova Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş Yalova Kent Konseyi ile birlikte çalışmalar ve projeler üretmekten keyif alacaklarını söyledi. Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Ergenç yapılan ziyarette yeni devlet hastanesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve Yürütme Kurulu üyelerine bilgi verdi. Yalova Kent Konseyi ile birlikte üzerlerine düşen ne lazımsa destek verebileceklerini söyledi. Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ise Kent Konseyinde yapılan çalışmalar hakkında Yalova Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Ergenç'e bilgi verdi. Ortak yapılabilecek faaliyet ve projelere destek vermelerinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Ziyaret Programına Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, Yürütme Kurulu Üyeleri Doğan Doğru, Volkan Yılmaz, İdris Durmuş, Selahattin Aras, Kadın Meclisi Başkanı Fadime Yıldırım Karoğlu, Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz, Engelli Meclisi Başkanı Hüseyin Özdemir ve Genel Koordinatör Pınar Toma katıldı.

Editör: TE Bilişim