Havaların ısınması ile birlikte kan bağış kampanyalarına açık havadaki kampanyalarla hız veren Yalova Kızılay Kan Merkezi’ne destek amacı ile Kızılay Genel Merkezi’nden kan bağış tırı Yalova’ya geliyor. Kızılay Kan Bağış tırı hafta sonu iki gün boyunca Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda Yalovalıların kan bağışlarını alacak.
Yalova Kızılay Kan Merkezi’ne bağlı gezici kan bağış otobüsünün öğleden sonraları Gazipaşa Caddesi girişinde Yalovalı bağışçıların kan bağışlarını aldığını belirten Kan Merkezi Müdürü Dr.Sanem Ondur,  “Gezici kan bağış otobüsümüz havaların ısınması ile birlikte açık havada gerçekleştirdiği kan bağış kampanyalarını aralıksız sürdürüyor. Kan bağışına destek amacı ile Kızılay Genel Merkezi’nden bağış tırı da hafta sonu cumartesi ve pazar günleri  Yalova’da olacak. Yalovalıları Cumhuriyet Meydanı’nda 11 ile 18 saatleri arasında Kızılay tırında gerçekleştirilecek olan kan bağış kampanyasına bekliyoruz” dedi.
Yalova Kızılay Kan Merkezi gezici kan bağış otobüsü Cuma günü ise İl Müftülüğü ile ortaklaşa olarak düzenlenen kampanya ile Cevdet Aydın Parkı’nda kan bağışlarını alacak.
Editör: TE Bilişim