Osmangazi Köprüsü’nden geçerek İstanbul’daki bir düğüne giden aile, içerisinde oldukları otobüsün lastiğinin patlaması sonucu ölümden döndü. Kaza yapan otobüsteki 9 kişi yaralandı
İstanbul’daki bir akrabalarının düğününe gitmek için Yalova’dan otobüs kiralayan bir aile, Osmangazi Köprüsü çıkışında meydana gelen kazada ölümden döndü. Alınan bilgilere göre, İstanbul’daki yakınlarının düğününe gitmek isteyen aynı aileye mensup bir grup Yalova’da bir otobüs kiralayarak yola çıktı. Selahattin Kocabaş idaresindeki 77 DV 841 plakalı otobüs, Osmangazi Köprüsü’nden geçmesinin ardından köprü çıkışında TEM Otoyolu İstanbul yönü bağlantı viyadüğü üzerinde sol arka lastiği patladı. Lastiğin patlaması üzerine otobüsün kontrolünü kaybeden sürücü Selahattin Kocabaş, otobüsü yolun sol tarafındaki bariyerlere çarptı. Kazada otobüs devrilmekten son anda kurtulurken, çarpmanın şiddetiyle otobüsün camlarının patlamasından dolayı 9 kişi yaralandı.
Yaralanan 9 Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine hızla gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıların bir kısmını ayakta tedavi etti. Vücutlarının çeşitli yerlerinde derin kesikler olan 9 kişi ambulans ile çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle Osmangazi Köprüsü çıkışında İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluşurken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Editör: TE Bilişim