Koru Beldesinde yaşayan Senem Aydın isimli engelli bayanın akülü tekerlekli sandalyesinin çöken aküsü yenilendi. Bununla kalmayan belediye engelli bayanın evine rahatça girip çıkmasını sağlamak adına evin önüne bir engelli rampası yapma kararı aldı. 
Koru Belediyesi günlük çalışmalarının yanısıra halkın her kesimine yönelik çalışmalar yapmayı da sürdürüyor. Bu kapsamda belediyeye ulaşan Senem Aydın adlı engelli bayan tekerlekli sandalyesinin çöken aküsünü yenileyemediğini bu nedenle de dışarıya çıkamadığını belirtti. Bu durumu öğrenen belediye Başkanı Kamil Yaman ise verdiği talimatla tekerlekli sandalyeye uyacak bir akü bulunarak satın alınması talimatını verdi. Kısa sürede bulunan akü ise engelli bayanın tekerlekli sandalyesine monte edilerek akülü engelli aracı yeniden aktif hale getirildi. Bununla da kalmayan Koru Belediyesi bayanın evine rahatça girip çıkmasını sağlamak adına evinin önüne bir de engelli rampası yapma kararı aldı. Aracının aküsü değişen ve evinin önüne rampa yapılma kararı alınan Senem Aydın adlı bayan ise mutluluktan gözyaşlarını tutamadı. Kendisine yardım eli uzatan Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman'a teşekkür eden Aydın, "Tüm belediyeler engellilere karşı böylesi duyarlı olmalı" diye konuştu. 
Belediyelerin sadece yol yapan, ağaç diken kurumlar olmadığını dile getiren Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman ise, "Sahip olduklarımızın değerini bilmeden sürdürürken yaşantımızı,elimizdeki imkanları ihtiyaç duyanlar ile paylaşabilmenin sevincini yaşamaktayız .Elbette Belediye Başkanı olarak, gerçekleşmesinde katkı sunduğum bütün hizmetler, görevimi layıkıyla yerine getirmenin huzurunu hissettirse de engelli bir vatandaşımızın hayatına kolaylık yaratan bir çalışmanın içerisinde emek vermenin hissettirdikleri yanında değersiz kalmaktadır. Bu vesile ile halkımızdan ricam çevrelerinde yaşayan engelli vatandaşlarımızın özellikle ihtiyaç sahibi olanlarını belediyemize bildirmeleridir" dedi. 
Editör: TE Bilişim