Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir seçmen listelerinin 10 Eylül 2015 tarihine kadar askıda kalacağını dile getirerek vatandaşların bu tarihe kadar listelerde adının olup olmadığını incelemelerini istedi. 
Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, seçmen listelerinin 10 Eylül Perşembe günü saat 17:00'ye kadar askıda kalacağını bildirdi. Kandemir, yaptığı açıklamada muhtarlar tarafından Yalova İl Seçim Kurulu Başkanlığı'dan teslim alınan seçmen listelerinin muhtarlık binalarında vatandaşların görebileceği yerlere asıldığını söyledi.
Tüm seçmenleri listeleri kontrol etmeye davet eden Kandemir, şunları kaydetti:
"Seçmen listeleri 10 Eylül Perşembe günü saat 17:00'ye kadar askıda kalacak. Vatandaşlarımızın duyarlı olmasını istiyorum. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor ve vatandaşlarımızın oy kullanabilmeleri için seçmen listesinde isimleri olması gerekiyor. Nüfusa kayıtlı olmayan seçmenlerin oy kullanabilmeleri için nüfusa kayıt yaptırmaları gerekiyor. Nüfusa kayıt olmak için elektrik, su veya doğalgaz faturalarıyla bağlı bulundukları il veya ilçe nüfusuna kayıt yaptırabilirler."
Editör: TE Bilişim