75.Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Robot Kulübü Öğrencileri ve Öğretmenleri Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler. Öğrenciler merkezde sokak hayvanlarına uygulanan tedavi ve bakımları ile ilgili yetkililerden bilgi aldılar.
75.Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu  öğrencileri 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde  Bilişim Teknolojileri öğretmenleri Onur Ağırman, Kübra Uzun ve Teknoloji Tasarım öğretmeni Aynur Durak ile Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Öğrenciler, veteriner hekimlerden sokak hayvanlarının sorunları, onlara uygulanan tedavileri ve bakımları ile ilgili bilgiler aldı. Rehabilitasyon merkezinde bulunan hayvanlar ziyaret edildi.
Okul öğrencileri aynı zamanda bu yıl robot kulübü öğrencilerinin katılacağı Lego Robot Turnuvası ‘Hayvanlar:Yaşam Ortağımız’ konulu proje yarışması kapsamında geliştirecekleri proje ile ilgili bilgileri ve deneyimleri veteriner hekimlerle tartıştı, onlara sorular sordu. Rehabilitasyon merkezi çalışanları yenilikçi projelere her zaman açık olduklarını, öğrencilere  gerekli olan her türlü desteği sağlayabileceklerini dile getirdiler. 75.Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Erkut Ferhatoğlu’na, veterine hekim Alper İşler ve rehabilitasyon merkezi çalışanlarına misafirperverliklerinden katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim