Yalova Minibüsçüler Odası olağan kongresinde güven tazeleyerek yeniden Oda Başkanlığına seçilen Sefer Keskin,  yeni dönemin ilk yönetim kurul toplantısının gerçekleştiğini ve görev dağılımında yapıldığını açıkladı.
Yapılan kongre ile yeni yönetimini belirleyen Yalova Minibüsçüler Odası görev dağılımını gerçekleştirdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan oda başkanı Sefer Keskin oda başkan yardımcılığına, Erhan Baş’ın getirildiğini söyledi. Keskin yönetim kurulunda ise şu isimlerin yer aldığını bildirdi: Hasan Özbay, Çetin Şahin, Hasan Anaç, Fatih Güneş ve Hakan Ünver.
Keskin, Yalova Minibüsçüler Odası Denetim Kurulunda ise şu isimlerin yer aldığını dile getirdi: Tahir Salim, Ömer Yılmaz ve Eren Demir 
Amaçlarının odaya üye esnafların sorunlarını ortadan kaldırmak, taleplerinin yerine getirilmesi için çalışmak olduğunu vurgulayan Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Sefer Keskin, “ Oda başkanlığına bir kez daha seçilmenin onurunu yaşıyorum. Elbette ki üstlendiğimiz görevin bilinci içerisindeyiz. Bu görevi bugüne kadar yerine getirirken ortaya koyduğumuz bilinci bundan sonra da aynı şekilde devam ettireceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada üyelerimize elimizden geldiği kadar hizmet etmeye gayret edeceğiz. Bu görevi bizlere bir kez daha layık gören, oy veren ya da vermeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilişim