Yalovalı 3 girişimci kurdu

Yalovalı 3 girişimcinin 2008’de bir araya gelerek kurduğu Djmedya adlı şirket, toplu taşıma araçlarına yerleştirdiği lcd ekranlar aracılığı ile kurumsal anlamda her türlü dijital tanıtım ve faaliyeti gerçekleştiriyor. Ufuk Bulut, Harun Alan ve Yunus Emre Sivri, Kore’den ithal ettikleri dijital teknolojiyle toplu taşıma araçlarına görsel reklamları ve kamu spotlarını da taşıyor.

İlk etapta 20 minibüse yerleştirildi

Şu anda Yalova’da faaliyet gösteren 20 minibüste yüksek çözünürlüklü 17 inç lcd ekranlarda ayda 45 bin gösterim gerçekleştirdiklerini dile getiren Ufuk Bulut, “Makul fiyatlarla bu ürünü sunuyoruz. 20 araçta ekranlarla günde ortalama 5-6 bin insana ilk etapta ulaşabiliyoruz. Çevreci bir yönü de var. Zira ayda ortalama 45 bin kişiye ulaşacak materyali basılı olarak dağıtmaktan, bunun getireceği kağıt masrafı ve çevre kirliliğinden insanları kurtarıyoruz. Bu da hem belediye için hem de Yalovalılar için bir katma değer anlamına geliyor. Bu sayı daha da artacak. Şu anda Sakarya, Edirne ve Çanakkale’de de faaliyet gösteriyoruz” dedi.

Belediye otobüslerinde de olacak

Bulut, “Yakında Yalova Belediyesi otobüslerine de bunları yerleştireceğiz. Araçlarda kullanılmak üzere tasarlanmış endüstriyel Lg ekran otobüs reklam oynatıcıların Yalova’da daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz” diye konuştu.  Ürünlerini insanlara tanıtmak isteyen şirketlere de seslenen Bulut, “Diji Medya Tanıtım ve Organizasyon işbirliği ile Yalova´da zengin içerik ve yüksek seyir değeri olan dijital reklam oynatıcılarla şehrin her yerinde belediye otobüsleri ve minibüslerle hedef kitlenize siz de ulaşabilirsiniz” dedi.
Editör: TE Bilişim