Yalova'nın Subaşı beldesinde Denizgören ve Altınkent Mahallelerini bağlayan tali yolda bakım çalışması başlatıldı. Çalışmaları inceleyen Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Modern bir Subaşı için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Subaşı Belediyesi beldedeki yolların bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Denizgören ve Altınkent Mahallelerini bağlayan tali yolda da çalışma başlatıldı. Tali yolun ilk olarak ana yol seviyesine yükseltilmesi sağlandı. Ardından yolun zemin çalışmaları başlatıldı. Kilit parke taş ile kaplanan yol kısa süre içerisinde trafiğe açılacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Subaşı Merkez Mahallesi ile Denizgören ve Altınkent Mahallelerini bağlayan tali geçiş yolunun ana yol seviyesi çalışmasını yerinde inceledik. Tüm araçların yoğunlukla yıllardır kullandığı bir geçiş yerini düzenlemiş olduk. Hedefimiz beldemizi daha modern, sorunlarından arındırılmış ve yaşanası bir yer haline getirmek. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da modern bir Subaşı oluşturmak adına durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Çalışmalar vatandaşları da memnun etti. Yolun önemine değinen vatandaşlar, "Bir yaşam alanında eğer yollar kötüyse diğer şeylerin bir önemi kalmıyor. O nedenle beldemizde yapılan yol çalışmalarını destekliyoruz. Belediyemizi bu konuda önemli çalışmalar ortaya koyuyor" diye konuştular. 

Editör: TE Bilişim