Yalova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, "Gençlik ve Güvenli Gelecek Üniversite" projesi kapsamında üniversite öğrencileri ile düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Gençlerin terör konularına karşı bilgilendirilmeleri ve farkındalık oluşturulması amacıyla Yalova Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi tarafından geliştirilen "Gençlik ve Güvenli Gelecek Üniversite" projesi hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Yalova Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelen TEM Şube ekipleri kahvaltı ederek sohbet gerçekleştirdi. Proje hakkında yapılan açıklamada ise, "Ülkemizin geleceğini oluşturan gençliğin kendileri ile barışık olması kadar, toplumun tüm kesimleriyle, devleti ve devlet kurumları ile barışık olması suç ve suçluluğu önlemede büyük önem taşımaktadır. 2017/2018 eğitim ve öğretim döneminde Yalova Üniversitesi öğrencilerine eğitim-öğretimleri boyunca yanlarında olduğumuzu göstermek, topluma ve devlete topluma ve devlete yararlı bireyler olarak yetişmeleri için her türlü yardıma hazırız. Bu kapsamda eğitim ve öğretim hayatları içerisinde karşılaşabilecekleri örgütlenmiş legal görünümlü illegal terör örgütleri ve destekçi yapılanmalar hakkında  doğru bilgilenmeleri amacıyla belli aralıklarla öğrenci kardeşlerimizle bir araya geliyoruz" denildi.
Gençler, Yalova Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekipleri ile uzun uzun sohbet ederek akıllarına takılan konularda da sorular soma ve cevap alma şansı buldular. 

Editör: TE Bilişim