23 Nisan’da Özdilek AVM’ye giren her çocuk Türk bayrakları ile karşılanırken, halk oyunları ekiplerinin birbirinden hareketli dansları izleyenlerden tam not aldı.

Özdilek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerinde; G.S.D İ.Ö.O, Rahmi Tokay İ.Ö.O, Esenköy Adnan Kaptan İ.Ö.O ve Gaziabdurrahman İ.Ö.O öğrencilerinin hazırlamış olduğu birbirinden güzel dans  ve halk oyunları gösterileri ile başlayan coşkulu kutlama,palyaçolarla yapılan animasyonlar ve miniklerin katılmış olduğu yarışmalarla doruğa çıktı.

Ayrıca; 23 Nisan’a özel Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği  de sahne alarak muhteşem Kafkas dans gösterilerini sergiledi. Büyük beğeni ile izlenen Kafkas dansları izleyicilerden büyük alkış aldı.

23 Nisan şenlikleriyle Özdilek’te doyasıya eğlenen çocuklar, etkinlik alanına kurulan devasa langırt oyunuyla heyecan yaşadı..Gösterileri izleyen yüzlerce çocuk ve aileleri bu büyük coşkuya katılarak eğlenceli dakikalar geçirdi.

Çocuklar için hazırlanan birbirinden renkli aktivitelerin ardından  Özdilek’te süprizler bitmedi.. Özdilek AVM’ye gelen çocuklara muhteşem pamuk şeker arabası eşliğinde geleneksel kıyafetlerle pamuk şeker dağıtımı yapıldı. 

Editör: TE Bilişim