Özel, yaptığı yazılı açıklamaya şöyle devam etti, ”KOSGEB’in KOBİ’lere ve girişimcilere ücretsiz ve aracısız verdiği hizmetleri, çıkar sağlama peşinde olan kişilerin, iş takibi adı altında para alarak yapması konusunda; KOSGEB Başkanlığı Hizmet Merkezlerini ve işletmeleri, yanlış ve yanıltıcı bilgilendirmelere karşı aydınlatmaları hususunda uyarmıştır.

KOSGEB, KOBİ’lere ve girişimcilere yönelik hizmet kapasitesinin arttırılması adına önemli çalışmalar yapmaktadır. Bu kapsamda; KOBİ'lerin KOSGEB Destek Programlarına başvuruları, E-KOBİ sisteminde yer alan yenilikler ile internet üzerinden yapılmaktadır. Ayrıca Yalova Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde bulunan KOSGEB Yalova Temsilciliği tarafından Üyelerimize ve Yalova Kamuoyuna herhangi bir ücret talep edilmeksizin yardımcı olunmaktadır.  Bu sebeple, aracılara itibar edilmemesi önem arz etmektedir.

1KOSGEB İdare Başkanlığının destek ve hizmetlerini olumsuz yönde etkileyen bu tür beyanlara  ve girişimlere itibar edilmemesi, hususunu kamuoyunun ve üyelerimizin bilgisine sunarız.
Editör: TE Bilişim